SuomiKiekko-sivuston toimituksen juttutuotanto laajenee. Aloitimme keskiviikkona sisällöntuotannon myös HuippuKiekko-nimiselle sivustolle osoitteessa www.huippukiekko.com.

– SuomiKiekossa julkaisemme päivittäin parhaimmillaan useita kymmeniä uutisia, NHL:stä Australian liigaan ja Leijonista Ison-Britannian pääsarjaan. Eli aina sieltä, missä kiekkomaailmassa kulloinkin tapahtuu mielenkiintoisia asioita, sisältövastaava Pekka Franck toteaa.

– HuippuKiekon ideana on koota omia syvällisempiä juttuja yhdelle sivustolle. Uutissähkeitä ei sivustolta löydy, joten erikoishaastattelut, kommentit ja syvällisemmät analyysit eivät katoa päivittäisen uutismassaan sekaan, vaan lukija löytää ne HuippuKiekosta helpommin myös myöhemmin. Jatkossa sivustolle lisätään uusia interaktiivisia elementtejä, Franck listaa.

HuippuKiekko seuraa tiiviisti Leijonia, kotimaan Liigaa sekä NHL:ää – unohtamatta KHL:ää tai syksyllä alkavaa uutta Mestarien liigaa eli CHL:ää.

SuomiKiekko-sivustolta tutut Kiekkoministerit Ilari Savonen ja Ilari Isotalo matkaavat torstaina Minskiin, ja kisapaikalta on luvassa tuhti paketti analyysiä ja näkemyksiä ensimmäisestä aloituksesta finaalin päätössummeriin.

Näitä herkkupaloja tarjoavat tulevina viikkoina sekä SuomiKiekko- että HuippuKiekko-sivustot.

Uusi sivusto siis osoitteessa www.huippukiekko.com.

Pekka Mäntylä