Leijonat avasi voittotilinsä Minskin MM-karkeloissa kaatamalla Saksan tyylipuhtaasti 4-0.

Saksa oli heppoinen vastus ja Suomen pakisto selvisi verrattain helpolla toisen erän ensimmäistä kymmentä minuuttia lukuun ottamatta. Puolustajat selvisivätkin ottelusta pääosin kunnialla.

Tällä kertaa kukaan puolustaja ei heiluttanut maaliverkkoa. Atte Ohtamaa, Jere Karalahti ja Ville Lajunen nappasivat syöttöpisteen mieheen.

Suomen valmennus peluutti puolustajia tasaisemmin kuin aiemmissa peleissä. Juuso Hietanen otti näkyvästi vastuuta kiekollisesta pelistä, peliaikaykkönen oli rapiat 20 minuuttia uurastanut Tuukka Mäntylä.

Katso Leijona-puolustajien arvosanat perusteluineen ylhäältä löytyvästä kuvagalleriasta!