Nashville Predatorsin Shea Weber on yksi NHL:n parhaimmista puolustajista. Hän on ehdolla tällä(kin) kaudella parhaan puolustajan palkinnon voittajaksi.

Tästä huolimatta siirtohuhut koskien Weberiä ovat kiihtyneet.

Nashvillen GM David Poile on sanonut aina ”ei”, kun häneltä on kysytty Weberin kauppaamisesta, mutta olisiko kauppa sittenkin hyödyksi Nashvillelle?

David Poilen asema organisaatiossa antaa hänelle mahdollisuuden kaupata supertähtensä. Kauppa kannattaisi pidemällä tähtäimellä, sanoo Sportsnetin kiekkotoimittaja Marc Spector Weber-kaupasta The Tennesseanille.

– Poile voi kaupata 29-vuotiaan puolustajan 24-vuotiaaseen hyökkääjään, nousevaan lupaukseen ja ensimmäisen kierroksen varausvuoroon. Suoraan sanottuna, Weberin kauppaaminen on juuri sitä, mitä seura tarvitsee, Spector jatkaa.

Weberin kauppaamista koskevat huhut käyvät kuumina, koska hänelle pitää maksaa seuraavana neljänä kesänä 42 miljoonaa allekirjoitusbonuksina ja Nashville nyt ei ole NHL:n rikkaimpia joukkueita. Lisäksi Predatorsin kaksi edellistä kautta ovat menneet heikosti.

SuomiKiekon toimittaja Antti Eteläaho käsitteli mahdollista Weber-kauppaa jo maaliskuussa. Lue Eteläahon pohdinta tästä!