Valtteri Filppulan edustama Tampa Bay Lightning raivasi tällä kaudella tiensä plaoyff-peleihin, mutta menestymisunelmien yllä on yksi suuri tumma pilvi.

Tampa Bayn takalinjojen lukkona kaudella ollut maalivahti Ben Bishop ei pelaa enää runkosarjan kolmessa viimeisessä ottelussa, eikä ole täyttä varmuutta kuinka nopeasti hän palaa pelikuntoon playoff-pelien alkaessa.

Bishop loukkasi itseään tiistain Toronto-ottelussa ja vaihdettiin kentältä ylävartalovamman vuoksi ajassa 5.43. Bishop kaatui ranteensa päälle torjuntaa tehdessään. Bishop on torjunut tällä kaudella 37 voittoa, mikä on neljänneksi eniten sarjassa.

Tampa Bay Timesin mukaan magneettikuvauksessa ei esiintynyt mitään rakenteellista vahinkoa, mutta paluuajankohdasta ei ole varmuutta.

– Tämä on vain yksi möykky tiellämme. En uskonut missään vaiheessa, että koko vuotemme kulkisi siloiteltua tietä, Tampa-luotsi Jon Cooper kommentoi NHL.com:ssa.

Cooperin mukaan Bishop saattaa olla mukana ”jossain vaiheessa” NHL:n ensimmäistä pudotuspelikierrosta. Tampa Bayn maalilla ainakin seuraavat kolme peliä aloittaa ruotsalainen Anders Lindbäck, joka on pelannut kaudella 21 ottelua.