NHL:n pudotuspeleissä on kirjoitettu tänä keväänä täysin uskomatonta tarinaa St. Louis Bluesin osalta. Joukkue nimittäin elää viime kevään pudotuspelejä uudelleen. Kirjaimellisesti. Otteluiden tulokset ja jopa ratkaisijat ovat toistaiseksi lähes täysin samat kuin vuosi sitten.

Ainoa ero on, että nyt St. Louis pelaa pudotuspelien avauskierroksella Chicagoa, viime vuonna Los Angelesia vastaan.

Alla tarinaa, jossa riittäisi mietittävää Fox Mulderille ja Dana Scullyllekin.

1.ottelu 2012-13: St. Louisin Alex Steen tekee voittomaalin joukkueelleen jatkoajalla Los Angelesia vastaan.
1.ottelu 2013-14: St. Louisin Alex Steen tekee voittomaalin joukkueelleen jatkoajalla Chicagoa vastaan.

2.ottelu 2012-13: St. Louisin Barrett Jackman tekee St. Louisille voittomaalin. Joukkue siirtyy sarjassa 2-0-johtoon.

3.ottelu 2012-13: St. Louis voittaa laukaukset yhdeksällä (30-21), mutta tulee nollatuksi maaleissa (0-1) ja häviää Kingsille.
3.ottelu 2013-14: St. Louis voittaa laukaukset yhdeksällä (34-25), mutta tulee nollatuksi maaleissa (0-2) ja häviää Hawksille.

4.ottelu 2012-13: St. Louis menettää 3-2-johdon kolmannessa erässä ja häviää Los Angelesille 3-4.
4.ottelu 2013-14: St. Louis menettää 3-2-johdon kolmannessa erässä ja häviää Chicagolle 3-4.

5.ottelu 2012-13: Puolustaja Alex Pietrangelo tasoittaa ottelun 2-2:een kolmannessa erässä kauden ensimmäisellä pudotuspelimaalillaan Jaden Schwartzin syötöstä. St. Louis häviää jatkoajalla 2-3. Kings siirtyy sarjassa 3-2-johtoon.

5.ottelu 2013-14:
Puolustaja Alex Pietrangelo tasoittaa ottelun 2-2:een kolmannessa erässä kauden ensimmäisellä pudotuspelimaalillaan Jaden Schwartzin syötöstä. St. Louis häviää jatkoajalla 2-3. Chicago siirtyy sarjassa 3-2-johtoon.

6.ottelu 2012-13: Blues häviää 1-2 ja putoaa pudotuspeleistä.
6.ottelu 2013-14: On viikonloppuna.