Tuomas Tuokkola jatkaa Ilveksen päävalmentajana vuoteen 2016 saakka.

Tuokkola ja Ilves ovat tehneet aiemmin voimassaolleeseen sopimuksen vuoden jatkon. Tuokkola aloitti Ilveksen päävalmentajana kesken kauden 2012-13. Tällä kaudella Ilves hiipui runkosarjan viime metreillä ulos pudotuspeleistä.

Ilves julkisti Tuokkolan paperin lisäksi torstaina ison nipun pelaajasopimuksia. Ainakin uusien pelaajien Ilvekselle antamien kommenttien perusteella Tuokkola on innostava valmentaja.

Teemu Rautiainen, HPK:

– Kun Kerhossa ei tuntunut olevan tulevaisuutta ja Ilves halusi minut, niin oli helppo lähteä. Uskon, että Tuokkolan valmennuksessa pystyn kehittymään.

– Harjoituksissa on ollut minulle paljon uutta, ja uskon, että nämä harjoitusmetodit kehittävät minua. Olen saanut erittäin hyvän kuvan joukkueesta ja valmennuksesta.

Antti Tyrväinen, Jokerit:

– Minulla on alla pari aika rikkonaista kautta, ja viime kausi oli henkisesti urani raskain. Oli syytä lähteä kehittymään ja hakemaan peliaikaa. Juteltuani Tuomas Tuokkolan kanssa sain erittäin myönteisen käsityksen Ilveksen toiminnasta ja valmennuksesta. Ilveksessä on kova tekemisen meininki, minkä huomasi viime kaudellakin, kun pelasi Ilvestä vastaan.

Joonas Riekkinen, KalPa:

– On tehnyt mieli vaihtaa maisemaa ja etsiä uutta potkua uralle. Tämä siirto oli hyvä tilaisuus, kun on tuttu valmentaja, jonka vaatimukset ja toimintatavat ovat tuttuja. Lisäksi olin kuullut, että Ilveksessä on hyvä tekemisen meininki. Sen on nyt huomannut myös harjoituksissa, joissa tekeminen on erittäin laadukasta.

Tapio Laakso, TPS:

– Kun keskustelin Tuomas Tuokkolan kanssa, innostuin kuulemastani, koska joukkueessa vallitsee raikas, eteenpäin pyrkivä ja työnteon meno. Ilveksessä on nyt hyvä saada ura uudelleen nousuun myös hyökkäyspelaamisessa.