Petteri Nummelin: ”Näytti, että tulimme lujempaa”

© Kuva: Ilari Isotalo

Lukon kriittisen tärkeän tasoitusmaalin iskenyt Petteri Nummelin haki sanojaan tiukan Blues-Lukko -puolivälieräsarjan toisen osaottelun jälkeen.

Lukon esitys Espoon illassa oli nousujohteinen, mikä johti lopulta ottelusarjan tasoittamiseen.

– Jaa-a, sen kun tietäisi, millä saimme nostettua tasoa. Sittenhän sen tekisi joka pelissä! Jotkin pienet asiat siellä sytyttää aina. Joku blokkaa laukauksen ja niin edelleen, kokenut Lukko-pakki tuumi SuomiKiekko-sivustolle.

Sarjan ottelut ovat kulkeneet sikäli samaa latua, että molemmissa kotijoukkue on ottanut kuskin paikan ja 2-0 -johdon ja menettänyt sen.

– Tämä oli siinäkin mielessä samankaltainen peli kuin ensimmäinen, että nyt Blues lopetti hyökkäämisen johtoasemassa aivan kuten me kotipelissämme. Kyllähän se nytkin näytti siltä, että me tulimme lujempaa, kun Blues hieman passivoitui, Nummelin kertasi.

Lukon kausi uhkasi joutua veitsenterälle, kun raumalaiset olivat pitkään kolmannessa erässäkin tappiolla. Häviö olisi suistanut heidät 0-2 -tappiolle voitoissa. Nyt sitä vastoin Lukolla onkin voiton myötä positiivinen vire otteluiden ollessa tasan.

Äkkiseltään voisi kuvitella Lukon olevan tämän takia etulyöntiasemassa, mutta ”Petu” kiisti tämän jyrkästi.

– Tästä ei saa mitään hyötyä maanantaina. Ei yhtään mitään! Tämä peli unohdetaan nyt, hän teroitti.

Lukon oman pelin parannuskohteita tivattaessa hän myös esitti tämän käytännössä miettien asiaa pitkään.

– Töitä vaan. Blues tulee varmasti kovaa, ja meidän täytyy saada työntekoon pari astetta lisää. Muuta ei tule mieleen, peli oli jo unohdettu, hän virnisti.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen