NHL-seura Ottawa Senators joutuu kokemaan ison menetyksen, kun seuran tähtihyökkääjä Bobby Ryan joutuu sairastuvalle koko loppukauden ajaksi.

Ryan on joutunut pelaamaan jo pidemmän aikaa loukkaantumisten kanssa ja lopulta tilanne meni siihen, että leikkaus oli väistämätöntä.

– Bobby on taistellut vammojen kanssa jo marraskuusta lähtien. Niin meidän lääkärit kuin Bobby itse toivoivat, että leikkaus voidaan ajoittaa kauden jälkeiseen ajankohtaan, mutta tilanne pahentui niin, että leikkaus oli enää ainut vaihtoehto tässä vaiheessa, Senatorsin toimitusjohtaja Bryan Murray sanoo seuran tiedotteessa.

– Bobby on tehnyt rajusti töitä sen suhteen, että hän on voinut loukkaantumisesta huolimatta auttaa joukkuetta ja joukkuetovereita missaamatta yhtään peliä ennen tätä hetkeä, joten olemme totta kai pettyneitä, ettemme saa häntä käyttöömme loppukauden aikana. Olemme kuitenkin luottavaisia sen suhteen, että hän kuntoutuu täysin kesän aikana ja pääsee täten ensi kaudelle jälleen mukaan auttamaan joukkuetta menestystä varten, Murray jatkaa.

Ryan on iskenyt tällä kaudella 70 ottelussa tehot 23+25=48.