Runkosarjan kolmanneksi sijoittunut Rauman Lukko aloittaa pudotuspelit kotonaan Bluesia vastaan. Lukon laitahyökkääjä Toni Koivisto odottaa malttamattomana pelien jatkumista.

– Hieno ja odottava fiilis. Tämä viikko on ollutkin muutenkin kihelmöivä perjantaita odoteltaessa, Koivisto tunnelmoi Lukon kotisivuilla.

Koivisto meinasi päästä juhlimaan mestaruutta viime keväänä Ruotsissa Luulajan joukkueessa, mutta suurta palkintoa ei lopulta tullut.

– Joo, viime vuodesta jäi vähän hampaankoloon, vaikka Skellefteå olikin loistava joukkue. No tänä vuonna on sitten uusi mahdollisuus luoda jotain suurta.

”Taistelupareja syntyy kuin luonnostaan”

Koivistolla on selkeä näkemys vastaan asettuvasta joukkueesta ja muistuttaa playoffien olevan kiekkoilijan parasta aikaa.

– Saamme vastaamme hyvän ja fyysisen joukkueen. Näissä peleissä hienoa on se, kun sama joukkue kohdataan useamman kerran ja näin kentälle syntyy taistelupareja kuin luonnostaan.

Runkosarjan viidestä Lukko voitti kolme – kaikki kotiottelunsa – ja hävisi kaksi kertaa vieraissa. Lukko myös voittanut peräti seitsemän kotipeliä putkeen espoolaisia vastaan ja joukkue lähtee tähän sarjaan kotiedun turvin.