SaiPa-vahti pikakomennuksella Mestikseen

Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Italialaismaalivahti Andreas Bernard matkaa SaiPasta KooKoo-paitaan lainapestille. Laina kestää yhden pelin verran, eli Bernard torjuu KooKoo-maalilla keskiviikon Peliitat-ottelussa.

KooKoon maalivahtiosasto kaipasi lisätäytettä, kun molemmat omat maalivahdit Kristian Järvinen ja Mikko Rämö ovat poissa pelistä. Kahdessatoista peräkkäisessä ottelussa KooKoo-maalilla torjunut Järvinen on sairaana ja joulukuun alussa loukkaantunut Rämö on edelleen sivussa.

Bernard on Mestis-väelle tuttu viime kaudelta Jukureista. Isokokoinen veskari torjui mikkeliläiset mestaruuteen, mutta on tällä kaudella jäänyt SaiPassa vähälle peliajalle Jussi Markkasen viedessä päätorjuntavastuun.

» Suomen viihdyttävintä lätkää! Näe Mestiksen kaikki ottelut suorina Ruudussa!

Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!