Tällä hetkellä KHL:ssä Dinamo Moskovan riveissä pelaava Leo Komarov myöntää suoraan haluavansa ensi kaudeksi takaisin NHL:ään.

Paluuosoitteena olisi mieluiten Toronto Maple Leafs, missä hän pelasi edelliskaudella.

– Nautin ajastani siellä, se oli ehkä parasta aikaa koko urallani. Olin todella iloinen pelatessani Leafsin paidassa ja toivottavasti he haluavat ottaa minut takaisin, Komarov kertoi KHL.hr:lle.

– Koskaan ei kuitenkaan tiedä mitä tapahtuu. Heillä on oikeuteni heinäkuuhun asti ja olisi loistavaa, jos saisin tarjouksen heiltä.

Komarov kiistää KHL:ään lähdön yhteydessä olleen mitään negatiivisiä piirteitä. Kyseessä oli ainoastaan sopimusasiat, missä suomalaishyökkääjä ei saanut tarpeeksi hyvää diiliä Leafsin puolelta.

– Kaikki oli hyvin Leafsin kanssa ja todella nautin ajastani siellä. En ehkä saanut oikein sellaista sopimusta, millaisen olisin halunnut ja halusin tulla pelaamaan KHL:ään isoja minuutteja olympialaisten takia. Dinamon valitsin siksi, koska tiesin täällä sen olevan mahdollista. Mutta oli vaikea valinta siirtyä KHL:ään, koska todellakin pidin joukkueesta, kaupungista ja kaikesta Torontossa.