Jokerit katkaisi kahden tappion putkensa lauantai-iltana kaatamalla vieraspelissä Ässät 2-1 (0-0, 1-1, 1-0)-lukemin. Jokereiden maaleista vastasivat Jere Karalahti ja perjantain HIFK-pelissä debytoinut slovakialaishyökkääjä Ladislav Nagy, joka ampui voittomaalin.

Maalilla Miika Wiikman otti ensimmäisen voittonsa seurassa. Torjuntoja kertyi 27 kappaletta. Jokeri-luotsi Tomi Lämsä oli mielissään täydestä pistepotista.

– Pelasimme hyvää vieraskiekkoa ja olen todella tyytyväinen joukkueen ilmeeseen. Saimme hyvän iskun päälle heti alusta asti. Muutama nuori kaverikin oli mukana ja heiltä tosi hieno esitys, Lämsä kommentoi Jokerien kotisivuilla.

Jokerit oli vaisu perjantaina HIFK:ta vastaan ja bussimatkalla saatiin tekemisen meininkiä ryhmään.

– Eilen (perjantaina) oli kova peli IFK:ta vastaan ja oltiin huonoja siinä. Tiedettiin, että tullaan kovaan paikkaan lauantai-iltana Poriin, joka on ollut meille perinteisesti vaikea paikka pelata.

Parannusta oli varsinkin kurinalaisuudessa.

– Viime peleissä jäähyily on kostautunut ja siksi hävitty otteluita. Tänään se pysyi paremmin aisoissa. Edelleen muutama turha, mutta paremmalla tiellä olimme sen suhteen.

Jokerit on liigassa viides.