Chicago Blackhawksissa erinomaisesti aloittanut Antti Raanta koki lauantaiyönä kaksi uutta asiaa NHL:ssä: tappion varsinaisella peliajalla (Torontolle 7-3) sekä vaihdon pois kentältä kahden erän jälkeen.

– Me pelattiin mielestäni aika hyvin, mutta vastustaja käytti paikkansa tehokkaasti. Lopputulos on luonnollisesti pettymys, mutta me pelaamme huomenna uudestaan. Silloin laitetaan työvaatteet uudestaan päälle ja pitää olla valmiina LA Kingsin kaatoon, Raanta kommentoi NHLSuomi.com-sivuston haastattelussa.

Raanta kertoo laajassa haastattelussa myös siitä, kuinka AHL tuntuu välillä Suomen A-junnusarjalta, koska järki on välillä kadoksissa.

Päästyään NHL:n puolelle Raanta kiskaistiin suoraan mukaan 11 päivän pelikiertueelle.

– Ei se ollut fyysisesti mitenkään rankkaa, mutta henkisesti kenties. Sitä ennen olin odottanut 2,5 kuukautta, että emäntä tulee Suomesta tänne. Ehdin viettää 12 tuntia hänen seurassaan, kun tuli kutsu ylös ja kaksi viikkoa lisää. Vaikka se toi siihen henkisesti vähän raskautta, niin sitä ei voinut paljon muita asioita miettiä, koska itselle aukesi iso tilaisuus.

Lue koko haastattelu täältä!