Hyvin NHL-kauden aloittanut Toronto Maple Leafs kärsi lauantaina surkean 0-4-tappion Vancouver Canucksille. Erityisen mustaksi kotijoukkueen illan teki sentteri Dave Bollandin ikävä loukkaantuminen.

Bolland sai viime yönä pelatussa ottelussa iskun luistimesta vasempaan jalkaansa ja hänet kiidätettiin sairaalaan leikattavaksi. Toronton päävalmentaja Randy Carlyle vertasi vammaa ruotsalaispuolustaja Erik Karlssonin viimevuotiseen epäonneen, kun luistin viilsi hänen akillesjänteensä.

– En tiedä sen (vamman) vakavuutta tai mikä jänne kyseessä oli, mutta hän sai iskun sille alueelle, Carlyle totesi nhl.comin mukaan.

– Hän on todella iso osa joukkuettamme. Et halua nähdä hänenlaisensa kaverin tippuvan jäähän, James van Riemsdyk puolestaan valitteli.

Chicago Blackhawksissa kaksi kertaa Stanley Cupin voittanut Bolland liittyi Maple Leafsin joukkueeseen täksi kaudeksi. Takaisku on Torontolle erityisen ikävä, sillä joukkue on jo menettänyt sairastuvalle ykkössentterinsä Tyler Bozakin. Kanadalainen on alaraajavamman takia sivussa vielä ainakin kuusi ottelua.