Teemu Pulkkisen Grand Rapids Griffins ja Antti Raannan Rockford IceHogs kohtasivat yön AHL-kierroksella.

Ottelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen Icehogsin 5-4-voittoon rankkareilla.

Kahden ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli 3-2. Pulkkinen iski Griffinsin johtoon vain sekunti ennen toisen erätauon alkamista. Päätöserässä hyökkääjä vei joukkueensa ylivoimalla 4-2-johtoon.

Raannan IceHogs tuli väkisin tasoihin kolmannen erän loppuhetkillä. IceHogs iski minuutissa kahdesti ja vei pelin jatkoille.

Maalittoman jatkoajan jälkeen voittajaa etsittiin rankkareilla. Pulkkinen epäonnistui omassa yrityksessään ja lopulta Raannan IceHogs pääsi juhlimaan voittoa.

Viiden pelin jälkeen Pulkkisella on kasassa tehot 2+2. Raanta on torjunut kolme kokonaista peliä, joista kaksi on päättynyt voittoon.