Maalivahti Jussi Rynnäs vietti muutaman edellisvuoden rapakon takana Toronto Maple Leafsissa, jonka jälkeen hän päätti palata kotoiseen Suomeen ja Kärppien maalille.

Oululaisjoukkueessa ja ylipäätänsä uudessa kaupungissa kaikki asiat ovat lähteneet mainiosti liikenteeseen.

– Olen kyllä tykännyt olla, eikä ole pahaa sanottavaa mistään. Matkustukset, ruuat, kaikki jätkät joukkueessa, kaikki harjoitukset ja olosuhteet. Kaikki on hyvin täällä, Rynnäs hehkuttaa Suomikiekko-sivustolle tiivistäen:

– En keksi hakemallakaan mitään negatiivista.

Rynnäksen otteet ovat olleet rautaisia alkukauden aikana. Oululaisjoukkue on voittanut kaikki Rynnäksen torjumat kamppailut tähän mennessä.

Mutta odottaako Porista lähtöisin oleva 26-vuotias Rynnäs saavansa yhteydenottoja NHL:n puolelta, mikäli otteet jatkuvat yhtä mainioita myös jatkossa?

– Ei niitä asioita kannata paljoa miettiä. Kun tekee kaiken hyvin kentällä, niin silloin asioita voi tapahtua. Siinä kohti kun alkaa miettiä tuollaisia juttuja liikaa, niin yleensä siellä kentälläkin loppuu tapahtuminen. Kannattaa keskittyä päivä kerrallaan menemiseen.

– Tiedän, että jos kaikki menee hyvin, niin kaikki on mahdollista. Se on ainoa juttu, mikä on fakta. Yritän itse olla miettimättä liikaa tuollaisia asioita.

Mutta tavoite NHL kuitenkin on vahvasti edelleen.

– Kun ammatikseen pelaa, niin totta kai sitä pitää tavoitteet korkealla. Pitää tähdätä mahdollisimman ylös.

– Jokainen pelaaja haluaa varmasti löytää sen maksimitasonsa, millä voi pelata. Itsekin haluan vielä mitata itseäni ja katsoa, että löytyisikö koneesta vielä kierroksia lisää, Rynnäs tuumaa.

Ilari Savonen
Twitter: @ilarisavonen