Maanantain ainoassa Liiga-pelissä Espoon Blues aiheutti kotihallissaan Pelicansille kauden ensimmäisen tappion.

Lahtelaiset johtivat ottelu kahden erän jälkeen 1-0-lukemin Juha Leimun maalilla, mutta Blues nousi kolmannessa erässä rinnalle Tommi Huhtalan maalilla joukkueessa pelatessa ilman maalivahtia. 2-1-maalin jatkoajalla teki Miro Aaltonen.

Blues-luotsille Jyrki Aholle voitto parin tappion jälkeen kelpasi.

– Kyllähän se makealta maistuu kun tuossa tuli muutama ottelu hävittyä. Ei se koskaan helppoa ole kun tappio niskassa pusketaan eteenpäin ja sitten kun on paikka voittaa niin ylärimat ja tolpat pomppivat väärään suuntaa, Aho kertoi Bluesin kotisivuilla.

– Ei tämä meillekään täydellinen peli ollut, mutta silti pitää olla tyytyväinen. Saatiin kolmanteen erään nousujohteista pelaamista ja päästiin antamaan painetta vastustajan päätyyn.

Varsinkin puolustuspeliin oltiin Bluesissa tyytyväisiä.

– Jos kokonaisuutena ajatellaan niin tietyt asiat pelissä ottivat taas askeleita eteenpäin – on totta että meillä on nuori joukkue ja se vaatii aika lailla töitä ja opettelua ja pelin ymmärtämistä.

– Vastustaja teki vain yhden maaliin niin suunta on oikea, aika lähellä voittoa sitä joka ilta ollaan jos vastustaja pystyy vain yhden maalin tekemään.

Pelicans jatkaa tappiostaan huolimatta Liigan kärjessä 14 pisteellä. Blues on seitsemäntenä yhtä monella pisteellä.