KHL-seura haluaa kokeneen suomalaisvalmentajan – neuvottelut käynnissä

© Kuva: www.hcdinamo.by

KHL-seura Lokomotiv Jaroslavl neuvottelee kokeneen Kari Heikkilän kanssa päävalmentajapestistä, uutisoi R-Sport.

Tämä tarkoittaa sitä, että Lokomotiv on todennäköisesti antamassa monoa Tom Rowelle, jonka johdolla seura on hävinnyt viisi peliä kauden kuudesta mittelöstä. Venäläismediassa Rowen potkuista on kuiskittu jo jonkin aikaa.

R-Sportin sisäpiirilähde kertoo, että Heikkilä on jo alustavasti näyttänyt vihreää valoa ja on palaamassa Lokomotivin penkin taakse. Lähteen mukaan Rowella on kuitenkin kaksi seuraavaa kotipeliä aikaa näyttää, että joukkue pystyy voittamaan. Rowella on erittäin ohkaiset mahdollisuudet jatkaa pestissään, mikäli seura napsii kaksi peräkkäistä voittoa, väittää R-Sport.

Heikkilä on koutsannut Venäjällä yhteensä lähes seitsemän vuotta. Mies on komentanut Lokomotiv Jaroslavlia, Metallurg Magnitogorskia ja Dinamo Minskiä. Kokemusta on niin ikään Valko-Venäjän maajoukkueen peräsimestä.

– Tietenkin olen valmis palaamaan. Jääkiekko on elämäni. Nautin elämästä Venäjällä ja työskentelystä KHL:ssä. Olen valmis palaamaan, Heikkilä sanoi jo aiemmin RIA Novostille.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.