KalPa ja HC Sparta Praha järjestivät sunnuntaina European Trophyn ottelussa varsinaisen ilotulituksen, joka päättyi lopulta kuopiolaisten 4-6 tappioon.

Prahassa pelattu ottelu kulki pääosin isäntien komennossa. KalPa johti ottelua toisen erän alussa vielä 2-1, mutta tämän jälkeen Sparta Praha meni menojaan.

– Olimme altavastaajia kamppailupelaamisessa. Tshekkiläiset ovat äijäjengejä ja niistä pitää pystyä selviämään. Yksittäisen pelaajan kyky kamppailla on tärkeää. Jos sitä ei ole, pelilliset asiat sulavat, KalPan apuvalmentaja Antti Pennanen kertoi.

KalPa sai kirivaihteen päälle kolmannessa erässä ja kuopiolaiset pääsivät kahdesti maalin päähän isäntäjoukkueesta. Kiri ei kuitenkaan riittänyt voittoon saakka.

– Olimme positiivisen tehokkaita maalipaikoissa. Olemme löytäneet juttuja siihen. Painoimme lopussa kovaa päälle ja olimme tuloksessa kiinni koko ajan. Oikea joukkue kuitenkin voitti, Pennanen myönsi.

KalPalla on vielä kaksi ottelua jäljellä tämän vuoden European Trophyssa. Joukkue kohtaa ensi viikolla kahdesti etelälohkon kakkosena olevan JYP:n. KalPa on lohkon toiseksi viimeinen.