Jokerit haki perjantaina täydet pisteet Tampereelta, kun Tappara kaatui niukasti 2-1 (0-0, 1-0, 1-1) -lukemin. Jokerien maaleista vastasivat Jeremy Dehner sekä Antti-Jussi Niemi. Tapparalta 1-1-maalin teki Olli Palola.

Jokerien päävalmentaja Tomi Lämsä piti ottelua tasokkaana.

– Erinomainen kiekko-ottelu. Saatiin tunnelataus, fyysisyyttä, kummatkin puolustivat ja kamppailivat hyvin. Peli vaati koko ajan reagoimista molempiin suuntiin, Lämsä kommentoi Jokerien kotisivuilla.

Jokerien alkukausi on ollut vaihteleva, mutta nyt se nousi tasaisessa sarjassa jo kakkoseksi.

– Otteluiden loput ovat olleet vaikeita, nyt onneksi ”AJ Niemi” käytti tykkiä ja laittoi limpun pussiin. Loppu meni tiukaksi jäähyn myötä. Kolmeen pisteeseen täytyy olla tyytyväinen. Täältä ei pisteet helpolla lähde, kun Tappara pelaa hyvää viisikkopeliä.

Jokerit tuntuu aina syttyvän Tappara-otteluihin. Viime kauden hopeamitalistijoukkue on pelillisesti hyvä mittari kenelle vain.

– Tappara pelaa hyvää kiekkoa, puolustaa miehekkäästi ja halutaan sellaiseen vastata. Pelaajat syttyy tällaisiin otteluihin ja keskinäiset ottelumme ovat olleet hyviä pelejä. Tällainen vie joukkuetta luonnollisesti eteenpäin.