Laitahyökkääjä Iiro Pakarinen teki viime viikolla ensiesiintymisensä Leijona-paidassa Tshekin EHT-turnauksessa.

Leijonat valloitti turnauksen ykkössijan puhtaalla pelillä. Pakarinen kertoo HIFK:n verkkosivuilla, että hänen omat otteensa paranivat loppua kohden.

– Eka peli oli vähän hakemista, mutta viimeinen oli sitten itseltä sen turnauksen paras. Maaleja olisi tietysti voinut tehdä paikoista, ei vaan saanut sisään. Kaiken kaikkiaan tosi hyvä turnaus, Pakarinen summaa.

Toiseen kauteen HIFK:n riveissä valmistautuva Pakarinen huomasi pärjäävänsä kansainvälisessä seurassa.

– Tosi kiva oli viilettää menemään. Ollaan treenattu koko kesä kovaa ja sen huomasi kyllä itsekin, ettei luistelussa ollut mitään hätää. Sitä pärjäsi ihan hyvin joillekin Euroopan huipuille. Kesätreeni on tuottanut tulosta, se oli positiivinen juttu.

Tshekin EHT-reissun jälkeen Pakarinen pyörähti Suomessa ja matkasi keskiviikkoaamuna Saksaan HIFK:n kanssa. Torstaina ja lauantaina on edessä European Trophyn päätösottelut.

– Ehtii just käydä vaihtamassa bokserit kotona ja uudestaan reissuun. Saksassa on kaksi kansainvälistä, kovaa peliä. EHT-pelit antoi hyvän boostin näihin peleihin ja kun tietää vähän mitä on tulossa, niin pystyy vetämään samalla jalalla, Pakarinen toteaa.