Washingtonin pistenikkaripuolustaja: ”Luulen, että olin hieman yksiulotteinen pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin puolustaja Mike Green on tullut tunnetuksi vahvana kiekollisena puolustajana, joka on takonut isojakin pistemääriä NHL-uransa aikana.

Mutta silti Green on ollut nimenomaan kiekollinen puolustaja, jonka puolustustaitoja on arvosteltu.

Loukkaantumisista viime kausien aikana kärsinyt Green uskoo kuitenkin menneensä juuri oman pään suhteen eteenpäin.

– Mielestäni olen kehittynyt paljon pelaajana. Olen tehnyt paljon töitä ja olisin mielelläni tavoitellut paikkaa seuraavista olympialaisista. Se on tilanne tällä hetkellä, Green sanoi The Washington Postille.

– Luulen, että olin hieman yksiulotteinen pelaaja aiemmin. Olin pelkästään kiekollinen puolustaja, mutta nyt olen keskittynyt kovasti siihen, että saan plus-minus-tilastoni kuntoon ja siihen, että pystyisin pelaamaan vahvemmin puolustuspäässä.

Viime kaudella Capitalsin varakapteenina toiminut Green iski runkosarjan 35 ottelussa tehot 12+14=26.

Pysy mukana NHL:n kulussa! Seuraa Twitterissä käyttäjiä @ilarisavonen ja @ilariisotalo sekä hastagia #änäri.