Kanadan olympiaehdokkaat ovat olleet leireilemässä viime päivät Calgaryssä.

Isossa joukkiossa mukana on peräti kolme Staalin veljestä, kun mukana ovat puolustaja Marc Staal ja hyökkääjät Eric Staal sekä Jordan Staal.

– On aika epätodellista, että kun katsoo tätä ryhmää, niin kaksi ympärillä olevista on veljiäni, Marc sanoi NY Postin mukaan.

Kaikilla kolmella on varsin hyvät mahdollisuudet selviytyä joukkueeseen mukaan.

– Se olisi aika erikoista ja mahtavaa ei ainoastaan perheelle, mutta koko kotikaupungillemme Thunder Baylle. Kaikilla meillä on mahdollisuus päästä, mikä on hienoa ja teemme varmasti kaikkemme joukkueeseen pääsyn eteen, kolmikosta kokenein Eric puolestaan tuumasi.

Vahvoiten mukana pelipaikkaspekulaatioista Staalin veljesten osalta on ollut Eric, joka oli jo voittamassa olympiakultaa Vancouverin kisoissa vuonna 2010.

Ericiä pidetään myös veljesten keskuudessa kaikista potentiaalisimpana vaihtoehtona Sotshin turnaukseen pääsijän suhteen.

– En tiedä millaisen prosentin heittäisin sen suhteen, että kaikki kolme siellä nähtäisiin, mutta yksi meistä näyttää hyvin vahvalta vaihtoehdolta. Ehkä kahden muun on tehtävä kovasti töitä ja heidän pitää saada hyvä alku kaudelle, Jordan sanoi puolestaan.