Kärppien sentterikalustoon myös tulevalla kaudella kuuluva Jari Viuhkola palasi pitkän tauon jälkeen pelitapahtumiin, kun hän oli oululaisjoukkueen mukana European Trophyn ottelussa Mountfield HK:ta vastaan.

Viuhkola loukkasi polvensa viime kaudella runkosarjan lopussa jäätyään aloituksessa Corey Elkinsin alle. Polvi leikattiin kauden jälkeen ja kuntoutus on sen jälkeen sujunut määrätietoisesti.

Nyt kaikki oli valmista pelitapahtumiin paluulle. Se sujuikin mainioissa merkeissä.

– Olihan se hienoa. Tässä on taas puoli vuotta mennyt viime pelistä ja paljon on joutunut tekemään töitä sen eteen, että pystyy taas pelaamaan. Onhan se tavallaan sellainen palkinto, että ensinnäkin pääsee pelaamaan, Viuhkola kertaili SuomiKiekko-sivustolle.

– Yllättävän hyvin vielä meni ja se antoi kyllä itseluottamusta, Viuhkola iloitsi.

Täyden pelikunnon suhteen pitää vielä odottaa.

– Toki siinä on jonkun verran vielä hakemista, mutta sanotaan näin, että tällä hetkellä on semmoisella tasolla jossa pystyy pelaamaan näitä pelejä, eikä ole vain pyörimässä muiden joukossa siellä kaukalossa. Kyllä tässä on yritetty mennä aina rauhassa eteenpäin, eikä vain tulisi turhan aikaisin takaisin. Saanut nyt harjoitellakin vielä, kun on ollut siihen aikaa, Viuhkola tuumaili.

Mitä 33-vuotias sentteri pohtii Kärppien uudesta valmennusjohdosta? Missä puolestaan Kärppien peli on tällä hetkellä, muutama viikko ennen kauden alkua Viuhkolan mielestä? Siitä lisää myöhemmin SuomiKiekko-sivustolla.

Ilari Savonen, Oulu
Twitter: @ilarisavonen