JYP avasi harjoitusottelukauden kohtaamalla Pelicansin. Hurrikaaniryhmä otti lopulta 3-2-voiton kapteeni Eric Perrinin osumalla.

Torstai-iltana pelattu ottelu oli ajankohtaan nähden tasokasta jääkiekkoa. Voittomaalin tekijä oli kauden avaukseen tyytyväinen.

– Olimme toista kertaa jäällä ja siihen nähden tämä oli todella vauhdikas ottelu. Syöttely, laukominen ja pelisysteemi toimivat varsin hyvin jo tässä vaiheessa, josta olin ehkä jopa hieman yllättynyt.

– Se kertoo kuitenkin siitä, että olemme hyvässä kunnossa ja haluamme olla valmiita pelissämme mahdollisimman pian, Perrin analysoi JYPin verkkosivuilla.

Isäntien muut maalintekijät olivat Yohann Auvitu ja Henri Auvinen. Pussinokilta verkkoa heiluttivat Kimmo Koskenkorva ja Timo Pärssinen.

Pelicans-matsi oli JYPin ainoa treeniottelu ennen European Trophya. Hurrikaanien osalta turnaus alkaa ensi tiistaina, jolloin vieraaksi saapuu ruotsalainen HV71.

– Tietenkin me haluamme menestyä European Trophyssä. Viime vuonna petyimme suoritukseemme, vaikkemme saaneetkaan koko joukkuetta jalkeille heti alkuvaiheessa.

– Tällä kertaa koko joukkue on ehtinyt olla yhdessä jo pari viikkoa ennen pelejä, joten odotukset tulosten suhteen ovat näin ollen korkeammalla. Haluamme parempia tuloksia, Perrin vaatii.