Tulevaksi kaudeksi Suomeen ja Lappeenrantaan muuttanut Patrick Davis kertoo saapuneensa uuteen ympäristöön kovin odotuksin.

SuomiKiekko-sivusto tapasi tuoreen SaiPa-vahvistuksen, joka kertoi kesän menneen positiivisissa merkeissä.

– Kesä meni vauhdikkaasti. Matkustelin paljon ja ehdin mennä myös naimisiin. Joten paljon on tapahtunut, Davis kertasi kesän tapahtumia.

Jenkkilaituri kiekkoili menneen kauden KHL:ssä TsSKA Moskovan riveissä. Päätös lähteä lännemmäs oli lopulta helppo ratkaisu.

– Kyselin Venäjällä ollessani tästä liigasta ja sain vain positiivisia kommentteja. SaiPa pelasi viime kaudella hyvin ja seura haluaa mennä eteenpäin, joten tämä oli kaikin puolin hyvä paikka tarttua tilaisuuteen.

Ratkaisuvoimaa SaiPaan

Yksi suurimpia syitä Suomeen tulon taustalla oli halu päästä jälleen isompaan rooliin. Nimekkäässä TsSKA:n nipussa Davisin vastuu jäi lopulta melko pieneksi.

– En oikein missään vaiheessa kautta päässyt isoon rooliin joukkueessa. Olin jatkuvasti kolmos-nelosketjussa ja alivoimilla, joten oma pistesaldokin jäi melko pieneksi.

– Täällä tilanne on toivottavasti eri. Tarkoitus on pelata kärkiketjuissa ja sen myötä haluan tuoda maalintekovoimaa joukkueeseen.

Tulevalle kaudella omat odotukset ovatkin korkeat. SM-liiga on jo vakuttanut nopealla ja enemmän pohjoisamerikkalaisella pelityylillään.

– Olen viihtynyt täällä hyvin. Toivottavasti pystyn vastaamaan myös odotuksiin. Haluan tuoda kiekollista osaamista ja ratkaisuvoimaa kärkiketjuihin sekä ylivoimalle, Davis kiteytti.

Ilari Isotalo
Twitter: @IlariIsotalo