Naantalissa hyväntekeväisyysgolf-kilpailun mannekiinina ollut Teemu Selänne ehtii kiekkoilun ohessa tehdä myös paljon hyväntekeväisyyttä.

Finnish Flash -organisaation pääjehu kertoi olevansa innoissaan uudesta jokavuotisesta mahdollisuudesta tehdä hyvää golfin kautta.

– Olemme todella iloisia tästä yhteystyöstä. Ensi vuonna Finnish Flash -golfturnaus on myös täällä, mistä olemme erittäin iloisia, Selänne hehkutti pitämässään tiedotustilaisuudessa.

Samalla lähti haaste Kultarannassa olevan golf-keskuksen naapuriin.

– Ja ehkä saadaan haastettua myös Sauli (Niinistö) naapurista mukaan, Selänne naurahti.

20 vuotta hyväntekeväisyyttä

Vaikka nähty golf-turnaus oli ensimmäinen luokkaansa, on Selänne ehtinyt tehdä jo paljon organisaationsa kautta. Finnish Flashin taustalla on paljon tuttuja kiekkovaikuttajia.

– Ensi vuonna on 20-vuotisjuhla. Alun perin lähdettiin siitä, että varat menisivät nuorten, naisten ja vammaisten urheiluun. Vuosien varrella on tullut muita yhdistyksiä mukaan, Selänne kertoi.

Yhdistykseen kuuluu tunnettuja kiekkopersoonia Keijo Säilynojasta Valtteri Filppulaan.

– Olemme todella ylpeitä, että olemme saaneet auttaa. Elämä on kohdellut meitä kuitenkin hyvin, joten ajateltiin antaa jotain takaisin niille, jotka sitä tarvitsevat. Vuosien varrella olemme keränneet yli miljoona euroa apua tarvitseville, Selänne kertoi.

Lisää yhdistyksestä löytyy ry:n verkkosivuilta.

Ilari Isotalo, Naantali
Twitter: @IlariIsotalo