Kolme kautta Toronto Maple Leafsin organisaatiossa torjunut Jussi Rynnäs teki ison päätöksen, kun nuori maalivahti päätti palata tulevaksi kaudeksi Suomeen.

Oulun Kärppien kanssa kaksivuotisen sopimuksen tehnyt porilainen kertoi palaavansa kotimaahan kaukaloihin motivoituneena.

– Olen todella innostunut. Pääsen seuraan joka on tottunut menestymään ja hakee nyt muutaman vaisumman kauden jälkeen uutta nousua huipulle, Rynnäs kertasi seuran sivuilla.

– Hyvää kautta odotan itseltä ja joukkueelta. Tärkeätä on pysyä terveenä ja pelata hyvä kausi, jotta pystyn auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon, miettii Rynnäs.

Kärpissä houkutteli ennen kaikkea mahdollisuus menestyä. Vaikka viime kausi oli vaikea, näkee Rynnäs joukkueella olevan loistava potentiaali aivan kärkisijoille.

– Kärppien hankinnat (Lasse) Kukkonen ja kumppanit todistavat seuran halun rakentaa voittava joukkue ja haluan itse olla osa sitä menestyvää joukkuetta, painottaa Rynnäs.

Myös maalivahtivalmentaja Ari Hillillä oli osuutta sopimuksen synnyssä.

– Tiedän maalivahdit, jotka ovat tehneet yhteistyötä Hillin kanssa ja uskon kehittyväni Oulussa. Ensimmäisenä ja selkeimmin näen mielikuvan Pekka Rinteestä, minä olen keholtani lähellä häntä ja toivon voivani kehittyä maalivahtinakin lähemmäksi hänen tasoaan, Rynnäs paljasti.