Mestarijoukkueen pomo: ”Vapaisiin agentteihin luottaminen väärä resepti”

© Kuva: Getty Images

Perjantai oli kiihkeää aikaa NHL:ssä, jossa seurat tekivät sopimuksia vapaiden agenttien kanssa.

Hallitsevan mestarin Chicago Blackhawksin GM Stan Bowman kertoi seuran kotisivulla perjantain päätteeksi omasta lähestymisestään heinäkuuhun.

– Minun filosofiani on aina ollut se, että mikäli luotat vapaisiin agentteihin heinäkuussa joukkueesi pelastamiseksi, resepti on todennäköisesti väärä, Bowman tokaisi.

– Mutta minusta menestystä rakennetaan ja pidetään yllä draftaamalla ja kehittämällä pelaajiasi ja sitten lisäämällä siihen vapaa agentti silloin tällöin.

– Jos voisin valita, tekisin asiat niin kuin olemme tehneet viime aikoina: nostaisimme pelaajia sisältäpäin, antaisimme nuorille pelaajillemme tilaisuuden nousta esiin ajan kanssa ilman kiirettä ja käyttäisimme draftia ja pelaajien kehittämistä hyvien yksilöiden löytämiseen.

– Kaikeksi onneksi me olemme onnistuneet siinä ja kun olemme rakentaneet ryhmän, joka on kokenus menestystä, pystymme pitämään sen yhdessä, kuten tänä kesänä.

Blackhawks teki perjantaina sopimuksen Nikolai Khabibulinin kanssa, minkä lisäksi seura jatkoi sopimuksia Michal Handzusin ja Michal Rozsivalin kanssa.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½