Pittsburghin kapteeni ja yksi maailman parhaista kiekkoilijoista, Sidney Crosby oli viime yön hävityn pudotuspeliottelun jälkeen hiljainen.

Boston iski vastustajan verkkoon peräti kuusi maalia, kun taas Pittsburghin tähtisikermä Crosby, Jevgeni Malkin, Jarome Iginla ja James Neal jäivät pisteittä.

Kysyttäessä asiasta, Crosby myönsi, että Boston löi vastustajansa sen omilla aseilla.

– Joo, me haluamme enemmän hyökkäysalueaikaa ja haluamme pitää kiekkoa enemmän. Me emme tehneet peliä kovin vaikeaksi heille. Peli oli huono; mitenkään muuten sitä ei voi kuvailla, Crosby sanoi seuransa kotisivun videossa.

– Me olemme osoittaneet menneisyydessä, että me voimme ponnahtaa takaisin, eikä kukaan varmaankaan ole kovin tyytyväinen peliimme tänä iltana.

Pittsburghilla on nyt edessään kaksi vierasottelua. Boston johtaa ottelusarjaa 2-0, joten vähintään toisen ottelun on päätyttävä vieraiden voittoon tai edessä on tippuminen Stanley Cup -finaaleista.

– Tunne ei ole hyvä, mutta asian surkuttelu ei tule muuttamaan mitään. Meidän on mentävä Bostoniin eri mentaliteetilla kuin mikä meillä oli tänä iltana.