Koko uransa ajan aina tähän kevääseen asti NHL:ssä Calgary Flamesissa pelanneella Jarome Iginlalla oli kaksi vahvaa vaihtoehtoa uudeksi seuraksi tämän kauden pudotuspelejä ajatellen.

Loppumetreillä maalitykin perässä olivat Pittsburgh Penguins ja Boston Bruins.

Näistä kohteeksi valikoitui Penguins, joka on ollut pahasti Bruinsin jaloissa tähän mennessä itäisen konferenssin finaaleissa.

Suomen aikaan maanantain ja tiistain välisenä yönä Bruins antoi kunnon selkäsaunan voitettuaan peräti lukemin 6-1 Penguinsin.

– Hävisimme totaalisesti kaksinkamppailuissa ja ylipäätänsä kaukalossa pelitapahtumien puolella. Sen suhteen ei ole mitään kysymysmerkkejä, Iginla harmitteli NBC Sportsin mukaan, joka ei lähtenyt kuitenkaan mukaan jossitteluihin seuravalinnan suhteen.

– Meidän pitää katsoa nyt itseämme. Tiedän, että minun pitää pelata paremmin ja niin pitää koko joukkueenkin. Uskomme kuitenkin kaikki siihen, että se on mahdollista. Bruins pelasi hyvin, mutta me taas emme pelanneet yhtään hyvin, 35-vuotias hyökkääjä jatkoi.

Bruinsin 2-0-johdossa jatkuvan sarjan seuraava kamppailu on Suomen aikaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä Bostonissa.

– Seuraava peli on meille kaikista isoin peli, Iginla sanoi.

Pysy mukana NHL:n kulussa! Seuraa Twitterissä käyttäjiä @ilarisavonen ja @ilariisotalo sekä hastagia #änäri.