Espoon Blues sai riveihinsä kovan paluumuuttajan, kun seura julkaisi sopimuksen hyökkääjä Kim Hirschovitsin kanssa.

Kokenut sentteri kertasi seuran sivuilla olevansa tyytyväinen uudesta haasteesta Espoossa.

– Tosi hyvät fiilikset, olen saanut ennakkoon vahvan kuvan joukkueen tekemisestä ja rakentamisesta. Olin ollut Jyrki Ahon kanssa paljon tekemisissä jo ennen kuin yhdessä päästiin tähän lopputulokseen, hyökkääjä hehkutti.

– Ja olen todella vaikuttunut hänen ajatuksistaan erityisesti liittyen siihen mihin suuntaan Espoo Bluesia ollaan viemässä. Ja minkälaista peliä Bluesissa halutaan pelata.

Espoossa sentteriä kiehtoi ennen kaikkea hyvin yhteen osuneet intressit. Mahdollinen rooli tuntui sopivalta ja hyökkääjä koki seuralla olevan hyvät mahdollisuudet menestyä.

-Olen viimeiset pari vuotta pelannut eri seuroissa ulkomailla ja kokonaisuutena peli on mennyt jokaisella osa-alueella eteenpäin.

– Uskon että pystyn auttamaan joukkuetta maalien ja pisteiden lisäksi myös muilla tavoin ja pystyn pelaamaan sitä kovaa peliä mitä Espoossa pelataan, Hirschovits tiivisti.

Lopulta kaikki kiteytyvät kuitenkin vain yhteen asiaan.

– Voittaminen ajaa pelaamistani eteenpäin ja teen kaikkeni sen eteen. Pisteitä tulee jos on tullakseen, voittaminen on kaikista tärkeintä. Jyrki Aho haluaa meidän pelaavaan uhrautuvaista peliä johon yleisö voi samaistua ja se on ollut viime vuosina Espoo Bluesin iso vahvuus.