Chicago otti kotonaan jo toisen voittonsa NHL:n pudotuspelien kolmannella kierroksella Los Angelesista viime yönä. Ottelu päättyi maalein 4-2.

Kotijoukkue teki ensimmäisen maalin alle kaksi minuuttia pelin alusta ja toisen ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla, tekijöinä Andrew Shaw ja Brent Seabrook. Toisen erän puolivälissä johto kasvoi jo lukuihin 4-0 Bryan Bickellin (yv) ja Michal Handzusin osumilla.

Los Angelesin kavennusmaalit syntyivät toisen ja kolmannen erän lopussa. Tekijöinä olivat Jeff Carter ja Tyler Toffoli.

Kings-vahti Jonathan Quick vaihdettiin poikkeuksellisesti Jonathan Bernieriin neljän päästetyn maalin jälkeen. Quickin torjuntaprosentiksi jäi 76,5.

Toisin kuin ottelusarjan avauksessa, L.A oli tällä kertaa ahneempi laukoja. Kings ampui kiekkoja kohti vastustajan maalia 31 kertaa, kun taas Blackhawksille riitti 26 laukausta.