Chicago on voittanut Bostonin NHL:n pudotuspelien ensimmäisessä finaaliottelussa 4-3.

Vierasjoukkue Boston teki ottelun ensimmäisen maalin avauserän puolivälissä Milan Lucicin toimesta. Toisen erän ensimmäisellä minuutilla sama mies vei joukkueensa jo 2-0 -johtoon. Pari minuuttia myöhemmin kotijoukkueen Brandon Saad kavensi.

Kolmannen erän kuudennella minuutilla Patrice Bergeron osui ylivoimalla vieden Bostonin jälleen kahden maalin johtoon. Chicago onnistui kuitenkin nousemaan rinnalle Dave Bollandin ja Johnny Oduyan maaleilla.

Ottelu venui peräti kolmanteen jatkoerään, jossa ratkaisumaalin iski lopulta Andrew Shaw.

Maalivahdeista Bostonin Tuukka Raskia päin lauottiin peräti 63 kertaa ja Chicagon Corey Crawfordia päin 54.