New York Rangers otti viime yönä kotonaan ensimmäisen voittonsa Bostonista NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella maalein 4-3.

Maalittoman avauserän jälkeen Bruins iski kahdesti ylivoimalla Nathan Hortonin ja Torey Krugin toimesta toisessa erässä ensimmäisten seitsemän minuutin aikana, mutta Rangers kavensi Carl Hagelinin ”laukauksella”, joka lirui ohi Boston-maalia vartioineen Tuukka Raskin. Mies kompuroi tilanteessa highlight-videon arvoisesti.

Kolmannessa erässä Rangers nousi tasoihin Derek Stepanin maalilla minuutin pelin jälkeen. Ennen erän puoliväliä Tyler Seguin vei vieraat jälleen johtoon, mutta Rangers pystyi tasoittamaan toistamiseen Brian Boylen ylivoimaosumalla kymmennen minuutin kohdalla.

Lisää maaleja ei enää nähty varsinaisella peliajalla ja ottelu venyi näin jatkoajalle. Seitsemän minuutin pelin jälkeen Chris Kreider ohjasi Rick Nashin syötön maaliin ratkaisten pelin kotijoukkueelle.