Samaan ketjuun AHL:n pudotuspeleissä lyödyt Teemu Hartikainen ja Toni Rajala ovat jatkaneet hyvää virettään liigan konferenssifinaaleissa.

Hartikainen iski kaksi maalia ja Rajala sai kaksi syöttöpistettä, kun Oklahoma City Barons tasoitti voitot tilanteeseen 1-1 ottelusarjassa Grand Rapids Griffinsia vastaan.

Suomalainen oli ottelun jälkeen odotetun tyytyväinen.

– Tämä oli iso vierasvoitto meille. Meillä oli tavoitteen ottaa kahdesta ensimmäisestä vieraspelistä edes yksi voitto. Ja nyt saimme sen, joten voimme lähteä hyvin mielin kohti kotikaukaloa, Hartikainen myhäili seuran sivuilla.

Yhteistyö Rajalan ja sentteri C.J. Stretchin kanssa tuntui heti hyvältä.

– Stretch on hyvä sentteri, joka on luonut paljon paikkoja minulle ja Tonille. Yhteistyö toimii meidän kaikkien välillä.

Hartikainen tuo monipuolisuutensa ansiosta myös fyysisyyttä taitavan Baronsin riveihin.

– Nyt oli todella fyysinen kamppailu. Se on samalla raskaampaa, mutta sitä ei tunne samalla tavalla väsymystä, kun pääsee taklaamaan ja saa lisää adrenaliinia vereen.

Voiton myötä kotietu siirtyi Edmonton Oilersin farmijoukkueelle. Se sai myös Hartikaisen luottavaiseksi jatkosta.

– Olemme pelanneet kotona hyvin, joten olemme luottavaisia. On mukava nukkua taas omassa sängyssä ja pelata kotiyleisön edessä. Toivottavasti sääkin on hyvä, suomalainen naurahti.