Los Angeles jatkaa NHL:n pudotuspelien kolmannelle kierrokselle voitettuaan viime yönä kotonaan San Josen.

Kotijoukkue aloitti maalinteon toisen erän neljännellä minuutilla Justin Williamsin ylivoimaosumalla. Williams iski vielä kolme minuuttia myöhemmin uudestaan.

Dan Boylen kolmannen erän viidennellä minuutilla tekemän kavennusmaalin jäätyä ottelun viimeiseksi, Kings juhli voittoa maalein 2-1.

Laukausmäärissä vieraat olivat edellä 26-18. Erityisen selvästi tämä näkyi viimeisessä erässä, joka meni Sharksin nimiin peräti 14-4.

Kings-vahti Jonathan Quick torjui 25 laukausta 96,2% varmuudella, kun taas toisessa päässä kaukaloa työskennellyt Antti Niemi pysäytti 16 ja joutui tyytymään torjuntuprosenttiin 88,9%.