Leijonien pelaajatarkkailija Jere Lehtinen: ”Latvia-ottelu hyvä testi Leijonille”

© Kuva: Kai Lintinen
Patrik Laine ja kumppanit Flyersin vieraana! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Leijonien joukkueessa pelaajatarkkailijan nimikkeellä oleva Jere Lehtinen toimii myös valmennuksen lisäsilminä myös oman joukkueen toiminnassa mukana. Vuoden 1995 maailmanmestari ja kolmesti NHL:n parhaaksi puolustavaksi hyökkääjäksi valittu mies pystyy antamaan tarvittaessa palautetta taustalla valmennusjohdolle ja pelaajillekin.

Kauden aikana mies vastaa NHL- ja AHL-pelaajien seuraamisesta Leijona-johdolle.

– Koska asun Pohjois-Amerikassa, olen katsonut suomalaisten pelejä siellä. Nyt ei valitettavasti olen niin paljon miehiä siellä meillä. Olen myös nähnyt kaksi Euro Hockey Tour -turnausta ja nähnyt miten täällä pelataan. Niistä joukkueista on paljon pelaajia nyt Leijona-ryhmässä mukana, Lehtinen kertoi SuomiKiekko-sivustolle.

– Sitä kautta olen antanut valmennusjohdolla apua näissä turnauksissa ja olen koko ajan joukkueen mukana yhtenä silmäparina, jos näkisi jotain, mitä valmennusjohto ei itse huomaa.

MM-kisoissa mies on seurannut myös vastustajien joukkueita ja etsinyt pieniä asioita, joista voi olla Leijonille apua.

– Tiedetään toki aika hyvin, kuinka kaikki pelaa, mutta katsellaan pikkujuttuja, mitkä auttavat joukkuetta kun kohdataan muuta.

Leijonat on varmistanut jo puolivälieräpaikkansa. Viimeinen alkulohkopeli on tiistaina Latviaa vastaan, missä Suomella voi olla mahdollisuus vielä lohkovoittoon, mikäli USA kompuroi omassa pelissään aiemmin.

– Nykyisin jokaisella joukkueella on hyvät maalivahdit ja joukkueena pystyvät pelaamaan hyvin. Meille ottelu on hyvä testi, kun Latvia taistelee sarjapaikastaan ja me haluamme kehittää omaa peliämme.

Kai Lintinen (Twitter@kailintinen)


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Patrik Laine ja kumppanit Flyersin vieraana! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!