Tulevana kesänä NHL:ään varattava TPS:n puolustajalupaus Rasmus Ristolainen on edelleen Leijonien MM-leiriryhmän mukana, kun joukkue kohtaa tällä viikolla kahdessa harjoitusottelussa Norjan.

Ristolainen sai ensimmäiset miesten A-maaottelut tililleen viime viikolla, kun joukkue kohtasi kahteen otteeseen Tanskan. Sitä varten hyppäys oli kova.

– Olihan se vauhti kovempaa varsinkin kun tulin vielä A-junioreiden pudotuspeleistä mukaan. Mutta siihen tottui aika nopeasti ja mielestäni ihan hyvin pärjäsin siinä vauhdissa. Ei ollut mitään sen suurempia ongelmia, Ristolainen sanoi Leijonat.fi-sivuston haastattelussa.

Ristolaisella on alla jo tälle kaudelle yhdet MM-kisat, sillä 18-vuotias puolustaja oli Pikkuleijonien mukana Venäjällä alle 20-vuotiaiden kisoissa. Miesten puolelle MM-kotikisoihin pääsy on kuitenkin ison urakan takana.

– Ei sitä ikinä tiedä pääsenkö kisoihin. Tietenkin koitan näyttää parhaani ja näyttää osaamiseni sen suhteen, että pärjään tällä tasolla. Katsotaan sitten mitä tapahtuu.