Espoon Blues ilmoitti odotetun uutisen, kun seura kertoi maalivahti Mikko Koskisen palaavan espoolaisseuraan.

Sopimus kattaa seuran mukaan aina kevääseen 2015 asti.

– On erittäin hieno fiilis tulla takaisin Espooseen – sinne mistä oma kiekkoura lähtikin. Itselläni on isot odotukset ensi kaudesta. On hienoa päästä tekemään hommia huippuorganisaatiossa, Koskinen totesi seuran sivuilla.

– Tavoitteena on ottaa Blues-paidassa ratkaiseva askel eteenpäin omassa pelaamisessa. Haluan olla joukkueen tukipilari, joka mahdollistaa menestyksen.

Koskinen on tuttu pelaaja Bluesille. Ennen NHL:ään siirtymistä hän pelasi kaudet 2007-2009 Espoossa ja nousi nuorena pelaajana ykkösmaalivahdiksi liigassa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä että Koskinen valitsi Bluesin ja halusi palata takaisin Espooseen. 24-vuotias Koskinen on vasta lähestymässä maalivahdin parhaita vuosia, Bluesin urheilutoimenjohtaja Janne Vuorinen kommentoi.

– Koskinen on liigan parhaimmistoa jo nyt, mutta hänessä on vielä paljon potentiaalia.

Samalla seura kertoi, että se on käyttänyt Ilmari Pitkäsen sopimuksessa olleen option. Pitkänen jatkaa Blues-paidassa kauden 2013-2014.

– Pitkänen pääsi hyvin joukkueeseen sisään viime kaudella. Halusimme ehdottomasti pitää hänet meillä ja uskomme hänellä olevan potentiaalia vielä parempaan, Vuorinen lisäsi.