Jori Lehterän ja Jonas Enlundin Sibir Novosibirsk tasoitti otteluvoitot 3-3:een Avangard Omskia vastaan KHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Sibir kaatoi kotonaan Petri Matikaisen valmentaman Omskin maalein 3-0. Voiton takuumiehenä toimi Enlund, joka teki koti Sibirin avausosuman ja alusti toisen. Myös Lehterä sai syöttöpisteen Sibirin 2-0-maaliin.

Vierasjoukkue Omskille ilta oli tyly. Joukkueen suomalaisista Anssi Salmela kellotti peliaikaa vajaat 20 minuuttia ja hyökkääjä Matti Kuparinen noin 13 minuuttia.

Avangardin maalilla pelannut Karri Rämö pysäytti 24 kiekkoa, mutta antautui kahdesti. Sibir teki kolmannen osumansa tyhjään verkkoon vieraiden hakiessa kavennusta ilman maalivahtia.

Sibirin voiton myötä ottelusarja venyy seitsemänteen otteluun. Ratkaiseva taisto pelataan tiistaina Omskissa.