Traktor Tsheljabinsk joutui toteamaan Ak Bars Kazanin sitkeäksi vastukseksi. Kazan oli päätöserässä jo kahden maalin tappiolla, mutta joukkue venyi tasatilanteeseen ja ratkaisi pelin jatkoajalla. Ak Bars johtaa sarjaa nyt 3-1-voitoin.

Ottelu olikin aaltoileva, avauserän lopulla sekä toisen erän alussa Ak Bars iski kolme osumaa ja siirtyi 3-2-johtoon ajassa 26.12. Vielä erän loppuun kuitenkin Traktorin kakkossentteri Jan Bulis iski kahdesti ja vei joukkueensa puolestaan 4-3-johtoon.

Päätöserää ehdittiin pelata 9.38, kun Kontiola osui ja vei joukkueensa kahden maalin johtoon. Kazan kiri jälleen rinnalle kahdella pikamaalilla erän lopussa.

Ottelun ratkaisu venyi jatkoerään, missä Kazan-hyökkääjä Danis Zaripov iski ratkaisun ajassa 76.50, loppulukemat 5-4. Samalla Kazan nousi sarjassa jo kolmeen voittoon ja pääsee pelaamaan sunnuntaina kotihallissaan sarjan voitosta.

Traktorin suomalaishyökkääjä Petri Kontiola sai syöttöpisteen joukkueensa 2-0-maaliin avauserässä sekä viimeisteli siis itse 5-3-johtomaalin ja nosti täten koko playoff-pelien saldonsa 15 (8+7) tehopisteeseen. Kontiola on pistepörssin kakkosena Jukka Jalosen suojatin SKA Pieterin hyökkääjä Viktor Tihonovin (9+9=17) jälkeen

Ak Barsin suomalaishyökkääjät Niko Kapanen, Jarkko Immonen tai Janne Pesonen jäivät ilman tehomerkintöjä. Suomalaisvahti Jani Nieminen ei ollut kokoonpanossa.