Tiistain tiedotustilaisuudessa pudotuspelien ulkopuolelle tällä kaudella jäänyt Lahden Pelicans julkaisi tukun jatkosopimuksia.

Yhden niistä allekirjoitti luotettava kahden suunnan sentteri Tommi Paakkolanvaara, joka jatkaa Lahdessa seuraavien kahden kauden ajan.

– Mahdollisuuksia oli muuallekin lähteä ja tuli tarjouksia muualta, mutta kuitenkaan ei löytynyt syitä tarpeeksi sille, että olisin täältä minnekään lähtenyt. Täällä kaupungissa on viihtynyt ja organisaatio on hoitanut hyvin kaikki hommat, niin oli loppujen lopuksi helppo tehdä ratkaisu, Paakkolanvaara pohti tyytyväisenä SuomiKiekko-sivustolle.

Uransa alkuvuodet 30-vuotias Paakkolanvaara vietti Oulussa ja Kärppien riveissä. Nyt vyölle on kertynyt jo neljä kautta Lahdessa, joista tuoreimmalla sentteri toimi joukkueen kapteenina.

Kiekkokaupungista onkin tullut hyvä koti, missä on mukava jatkaa.

– Totta kai Oulussa on noita jääkiekon ulkopuolisia kavereita ja vanhemmat ovat siellä, mutta kyllä mä olen tykännyt asua täällä todella paljon. Senkin takia en nähnyt mitään syytä lähteä muualle.

Menneellä kaudella koko uransa ajan tasaisesti kehittynyt Paakkolanvaara iski 56 ottelussa tehot 9+16=25. Mutta mitä jatkossa? Millaiseen roolin hän haluaa joukkueesta lunastaa?

– Totta kai sitä haluaa mahdollisimman paljon pelata. Se on aina se juttu, mitä haluaa tehdä. Paljonhan se riippuu aina itsestä, että miten hommat lähtevät käyntiin. Vähän onneakin aina tarvitsee mukaan, mutta toki sitä peliaikaa haluaa mahdollisimman paljon, Paakkolanvaara pohtii.

Ilari Savonen, Lahti
Twitter: @ilarisavonen

Mitä ajatuksia tuleva kausi herättää tässä vaiheessa Paakkolanvaaralla? Mitä hyvä kevät voisi antaa tulevia askareita varten? Lue näistä myöhemmin SuomiKiekko-sivustolta.