Mitä Jokereilla on ohjelmassa viikon huilin aikana? – ”Ei pääse valmennus huilille”

© Kuva: Juha Tamminen
TPS ja Ilves tiistaina ainoa liigapeli! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Runkosarjan voiton napanneella Jokereilla edessä on viikon huilitauko ennen puolivälierien alkua.

Ohjelma on yksinkertainen: lepoa ja ylipäätänsä valmistelua.

– Vähän huilataan, ladataan akkuja, vedetään lyhyitä ja teräviä jääharjoituksia. Valmistellaan joukkuetta siihen, että keskiviikkona ollaan sitten valmiita puolivälieräsarjaan, narriryhmän päävalmentaja Tomi Lämsä kertasi runkosarjan päätöskierroksen jälkeen.

Viikon aikana seurannassa on myös tiukasti Villi kortti -kierros, jossa puolivälierien suhteen vastustajavaihtoehtoja on kolme kappaletta.

– Yritetään vähän jakaa töitä niin, että pystymme scouttaamaan jokaista joukkuetta ketkä siellä ovat mahdollisia vastuksia. Otetaan kaikki tieto irti, miten kunkin joukkueen peli siellä menee. Ei pääse valmennus huilille viikoksi, töitä pitää tehdä, Lämsä hymähti.

Jos Villi kortti -kierroksen sarjat päättyvät Kärppien ja HIFK:n voittoihin, on Jokereilla vastassa jälleen kerran HIFK. Skenaario on vielä kaukainen, mutta jo nyt ajatus paikallissarjasta pistää ajatukset liikkeelle.

– Eihän siinä mitään, hallit taas täynnä ja siitä hyvä buumi päälle tänne pääkaupunkiseudulle. Ne pelit ovat aina hienoja, kun pelataan fyysisiä paikalliskoitoksia. Kahtena keväänä se on nähty ja mielestäni kaikki ne pelit ovat olleet loppuunmyytyjä. Mikäs sen parempaa olisi tähän kevään huumaan, Jokereiden luotsi pohdiskelee.

Ilari Savonen (@ilarisavonen), Helsinki

TPS ja Ilves tiistaina ainoa liigapeli! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!