SuomiKiekko-sivusto tapasi Salavat Julajev Ufan suomalaishyökkääjä Antti Pihlstömin perjantaina KHL:n ensimmäisen konferenssivälierän jälkeen, kun Ufa kellisti Kazanin vieraissa 3-2 (lue raportti).

Pihlström uskoo Kazanin parantavan lauantain toiseen koitokseen.

– Tiedämme, että Kazan on tosi taitava joukkue. Viimeksi runkosarjassa täällä tuli aika kylmää kyytiä. Pitää vain pelata tiiviisti ja puolustaa tarkasti, Pihlström pohtii SuomiKiekko-sivuston haastattelussa.

Ufan pikakiituri kertoo, että tiukka taisto KHL:n pudotuspelien avauskierroksella Metallurg Magnitogorskia vastaan oli kasvattava kokemus.

– Pelasimme heitä vastaan seitsemän peliä ja saimme oikeasti taistella. Nyt on hyvä lähteä tähän sarjaan, sillä tiedämme oikeasti, mitä voittaminen vaatii, suomalaishyökkääjä sanoo.

Runkosarjan aikana KHL:ssä pelataan harvoin peräkkäisinä päivinä. Nyt Ufalla on takana tiukat seitsemän peliä Magnitogorskia vastaan ja Kazan tulee uudestaan vastaan heti lauantaina.

– Kauden aikana näin ei pelattu oikeastaan kertaakaan, joten on tämä vähän erilaista. Playoffeihin kuitenkin syttyy. Pitää vain laittaa kaikki voimat palautumiseen ja sitten itse peliin. Vähän fiksummin pitää pelata, kun on kaksi peliä putkeen, Pihlström toteaa.

Haastattelu: Marina Mukhametzyanova, Kazan