Jokerit pystyi viemään Lukko-puolivälieräsarjan vähintään kuudenteen otteluun, kun se nappasi keskiviikkona voiton lukemin 5-2 kotijäältään.

Narriryhmän marssin aloitti Teemu Pulkkinen, joka pyssytti 1-0-maalin läpiajosta.

Ossi (Väänänen) laittoi hyvän syötön ja päästiin siitä sitten johtoon. Se on tärkeää näissä peleissä, koska se joukkue on yleensä vahvoilla, joka tekee ensimmäisen. Hyvä, että saatiin se nyt ja toivottavasti saadaan se huomennakin, Pulkkinen pohti pelin jälkeen.

Voitto oli kuitenkin se suurin juttu.

– Tänään oli pakkovoiton paikka ja hyvä, että saatiin se kaivettua. Pelit jatkuvat tälle keväälle ja se oli se meidän ainoa tavoite.

– Totta kai oli hienoa, että sai itsekin onnistumisia ja itseluottamusta. Tästä on hyvä jatkaa Raumalle huomenna. Meillä on energiaa, Pulkkinen jatkoi.

Jokerit pääsi keskiviikon ottelussa hyvin monta kertaa yrittämään maalintekoa Lukko-veskari Petri Vehasen läheltä ja edestä. Huomenna tilanne kuitenkin muuttuu jo olosuhteiden myötä.

– Tänään vähän tuntui siltä, että oli enemmän tilaa, mutta täällä on isompi kaukalo kuin Raumalla. Huomenna pitää saada extrapuristus sinne. Kaverilla on isoja puolustajia, niin pitää pystyä pääsemään sinne pakkien taakse, Pulkkinen kertasi.

Ilari Savonen, Helsinki
Twitter: @ilarisavonen