Suomalaisluotsi Antti Törmäsen luotsaama SC Bern koki torstai-iltana 5-6-kotitappion jatkoerässä Tony Salmelaisen Genèvelle.

Genève siirtyi puolivälieräsarjassa johtoon voitoin 2-1. Taisteluparin mittelöt välieräpaikasta jatkuvat lauantaina.

Torstain ottelussa vierasjoukkue Genève karkasi jo seitsemän minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä jo 5-2-johtoon. Kotijoukkue Bern nousi kuitenkin tasoihin vajaassa neljässä minuutissa ja peli eteni jatkoerään.

Ratkaisu syntyi nopeasti, kun Juraj Simek sivalsi ratkaisun vain 49 sekunnin pelin jälkeen. Vieraiden Salmelainen jäi ilman tehomerkintöjä.

Mikko Lehtosen Zürich taipui kotonaan Davosille 0-3. Davos johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Puolustaja Santeri Alatalo ei ollut Davosin kokoonpanossa.

Sveitsin liigan runkosarjan voittanut Fribourg-Gottéron on etenemässä välieriin näytöstyyliin. Se kaatoi torstaina EHC Bielin maalein 3-2 ja johtaa sarjaa voitoin 3-0.

Paikka välieriin lohkeaa neljällä voitolla. NLA-liigan pudotuspelit jatkuvat lauantaina.