NHL-seura Anaheim Ducksin tekemät pitkät sopimukset seuran tähtipelaajien kanssa eivät ole laimentaneet siirtospekulaatioita lainkaan.

Ducks teki äskettäin kahdeksanvuotisen sopimuksen huippulaituri Corey Perryn kanssa (lue uutinen). Jo aiemmin Anaheim kiinnitti kapteenin ja ykkössentterin Ryan Getzlafin yhtä pitkällä diilillä (lue lisää).

Nyt kuuma peruna on Bobby Ryan, jolla on sopimusta jäljellä vielä kaksi vuotta. Jenkkihyökkääjä nauttii 5,1 miljoonan dollarin vuositienestejä ja miehen on arveltu liikkuvan ennen pelaajasiirtojen takarajaa.

ESPN:n kiekkotoimittaja Pierre LeBrunin mukaan myös Ryan kuuluu Anaheimin jatkosuunnitelmiin. LeBrun nostaakin tapetille Ducksin kokeneen suomalaiskaksikon Teemu SelänneSaku Koivu.

42-vuotias Selänne ilmoittanee jatkosuunnitelmistaan vasta kesällä. Väkevää kautta pelaavan Koivun sopimus päättyy myös keväällä ja hänen tulevaisuus on vielä arvoitus.

LeBrun otaksuu, että Koivun ja Selänteen suhteen ratkaisuja tapahtuu vasta tulevana kesänä. Getzlafin ja Perryn sopimusten myötä Anaheim rauhoitti tilanteensa ja tähtää tosissaan kohti Stanley Cupia, LeBrun kirjoittaa.