Severstal Tsherepovets ja Lokomotiv Jaroslavl jatkoivat tasaista ottelusarjaa. Otteluvoitot ennen päivän kamppailua olivat 1-1, kun molemmat olivat voittaneet kertaalleen 2-1-lukemin Jaroslavlissa pelatuissa otteluissa.

Ottelun sarjan kolmas pelikin oli tasainen. Lokomotiv johti ottelua kahden erän jälkeen, mutta Severstal tasoitti kolmannen erän puolivälissä. Joukkueilla lienee ollut jo toinen jalka jatkoajalle, kun Severstal ratkaisi ottelun 3-2-maalilla ajassa 59.27. Nikita Alexeyjevin maalin syötti suomalaispakki Teemu Laakso, joka pelasi ottelussa 21.44 minuuttia.

Jaroslavlin Niklas Hagman ei päässyt tehopisteille. Severstal johtaa sarjaa nyt 2-1-lukemin ja otteluita jatketaan jälleen huomenna Tsherepovetsissa.