Syöttöpiste laiha lohtu Mäenpäälle, Lev Prahalle taas niukka tappio

© Kuva: www.hawk.ru

Keskiviikkona 2-3-lukemin TsSKA:lle jatkoajalle hävinneelle Sami Lepistön ja Mikko Mäenpään Lev Prahalle koitti murmelin päivä. Tappio jälleen torstaina pudotuspelisarjan toisessa ottelussa samassa hallissa, samoin lukemin.

Mäenpää sai syötön joukkueensa 1-1-tasoitukseen toisessa erässä, mikä syntyi ylivoimalla. Lev oli voitossa pitkään kiinni, kun alkukaudesta vielä TPS:ssä viilettänyt Michal Birner iski joukkueensa johtoon kolmannen erän alussa.

TsSKA tuli kuitenkin tasoitin ajassa 57.58 ja vei ottelun jatkoajalle. Jatkoaikaa pelattiin pitkälle viidenteen erään, kun lopulta TsSKA:n Igor Grigorenko juotti tshekkiseuralle karvasta kalkkia ajassa 89.36.

Levin suomalaispuolustajat saivat eiliseen tapaan runsaasti peliaikaa. Lepistö pelasi 27.59 minuuttia ja Mäenpään jääaika oli 30.10 minuuttia.

Ottelusarjaa jatketaan kahdella ottelulla Tshekin puolella. Kolmas peli on ohjelmassa sunnuntaina ja neljäs maanantaina.

Ex-Lukko Petruzalekille jo kolmas maali

Moskovan Dinamo kaatoi jo toistamiseen Slovan Bratislavan KHL:n pudotuspeleissä. Keskiviikkona voittolukemat selvästi 5-1 moskovalaiselle isäntäjoukkueelle, torstaina ottelu venyi 2-2-tilanteessa jatkoajalla.

Kun ottelun pelikello näytti aikaa 71.46 illan toisen maalinsa Dinamolle tehnyt Alexei Sopin räjäytti kotiyleisön riemuun 3-2-voittomaalillaan. Eilen tahtipuikkoa heiluttanut Ex-Lukko Jakub Petruzalek vastasi tänään Dinamon avausmaalista ottelun toisella minuutilla ja on kerännyt kahdesta ottelusta nyt tehot 3+1

Dinamo johtaa ottelusarjaa täten 2-0-voitoin. Seuraava peli pelataan Slovakiassa sunnuntaina ja neljäs ottelu heti maanantaina myös Slovanin kotiareenalla.

Runkosarjan viimeisiin peleihin paluun loukkaantumisensa jälkeen Dinamon takalinjoille tehnyt Janne Jalasvaara ei ollut eiliseen tapaan joukkueensa kokoonpanossa.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.